Adress
Metallgatan 1, 262 72 Ängelholm, Sverige

Telefon
+46 704 02 52 52

  • en
Solpaneler på åker

Martin Lindgren till Advisory Group

Advisory Group växer

 

Martin Lindgren har blivit en del av Solid Vind och Sols Advisory Group. Martin är den andra medlemmen av den grupp individer med en unik kompetens som är verksamma inom branscher och segment utöver Solids kärnkompetens.

Om Martin Lindgren

 

Martin Lindgren är en entreprenör inom positioneringsteknik, främst inriktat mot infrastruktur och gruvor. Martin har från grunden byggt upp företag med egna produkter till att vara en av marknadsledarna i Norden. Martin har i sin resa både tagit in externt riskkapital och drivit igenom ett flertal förvärv. Martin har innan sitt entreprenörskap haft ett flertal roller som rådgivare inom anläggningsteknik och affärsutveckling, både nationellt och internationellt.

”Det är otroligt viktigt för oss på Solid att få in den typen av kompetens som Martin besitter i vår Advisory Group, speciellt eftersom inte bara antalet markanläggningar ökar utan också storleken på dessa, med den största i vår pipeline på över 50MW. Vi är glada att välkomna Martin Lindgren som en del av vår kunskapsbank och team.” Johan Ovansjö Solid Vind och Sol 

Om Solids Advisory Group

Solids advisory group kommer att bestå av kompetenser från olika branscher och verksamheter. Alla individer har unika kunnigheter och kommer att bidra med att utveckla Solid´s verksamhet och engagemang för den gröna elomställningen i Sverige.  Att hitta lösningar, initiativ och möjligheter kommer att vara en central del av gruppens fokus under de kommande åren.

 


För mer information:

mail: johan@solidvindsol.se


Celia Ovansjö, Pressansvarig:

mail: celia@solidvindsol.se