Adress
Metallgatan 1, 262 72 Ängelholm, Sverige

Telefon
+46 704 02 52 52

  • en

PPA
Power Purchase Agreement

Få ett PPA-Avtal för dig företag

Avtal mellan elektricitetsproducent och konsument

Fastställer pris, längd och mängd av el, ofta från förnybara källor

Stödjer förnybar energi och bekämpar klimatförändringar

Ökar globalt för att främja hållbar energiförsörjning

Vad är PPA?

Vi erbjuder en unik möjlighet för ert företag att stärka ert engagemang för hållbarhet och framtidens energilösningar genom våra Power Purchase Agreements (PPAs). Med ett PPA från Solid kan ni säkra er el från förnybara energikällor som solkraft producerad i Sverige, vilket inte bara minskar ert koldioxidavtryck utan också garanterar en förutsägbar och stabil kostnad för er elförbrukning.

Våra PPAs är mer än bara elavtal. De representerar ett partnerskap för framtiden, där ni som köpare bidrar aktivt till utvecklingen av grön energi samtidigt som ni stärker ert företags gröna profil. Med Solid är ni inte bara konsumenter av energi – ni är pionjärer i övergången till en renare och mer hållbar värld och har total kontroll av inte bara ursprunget, utan även exakta platsen där elen är producerad.

Vi på Solid förstår att varje företag har unika behov. Därför anpassar vi våra PPA-lösningar efter era specifika krav, vare sig det gäller prisstruktur, avtalslängd eller mängden energi. Vårt mål är att göra det enkelt och kostnadseffektivt för ert företag att ta ett stort steg mot en hållbar framtid.

Tillsammans kan vi göra en skillnad. Välj Solid för era energibehov och bli en del av lösningen mot en renare, grönare planet. Kontakt oss idag för att ta reda på hur ert företag kan dra nytta av våra PPAs och bidra till en hållbar framtid.

ppa power purchase agreement

Vad för lösning är du intresserad av?

Kontakta oss för en skräddarsydd lösning för just dig och ditt företag.